+45 2023 8666 lejer@nectaram.com

Nectar Bolig

Optikergaarden 

Lejligheder Danmarksgade 66A & 68A, Frederikshavn

Ring på 3142 2735 / 24465523

Lejer@nectaram.com

EKSKLUSIVE LEJLIGHEDER TÆT PÅ DET HELE

15 nyopførte lejligheder i hjertet af Frederikshav tæt på hav, skov og golfbane

Om optikergaarden

Optikergaarden
Optikergaarden består af i alt 15 boliger og 3 butikker. Boligerne er fordelt på 4 etager. Til hver lejlighed er der et depotrum samt en terrasse , der er også 2 store fælles terrasser. Der er 15 fælles parkeringspladser i gården.

Fra gågade til samlingsgade
Omdannelsen af Danmarksgade fra Kirkepladsen til Fisketorvet forvandler gågaden til en samlingsgade og et attraktivt shoppingmiljø med centrale samlingspunkter, der løfter bymiljøet og mulighederne for liv, fællesskab og aktivitet i midtbyen året rundt.

Gågaden får et nyt udseende med ny belægning, nye træer, belysning og nyt inventar. I den nye belægning lægges en ledelinje, for at mennesker med synshandicap kan orientere sig. Kalls Torv indrettes som et nyt samlingspunkt med en stjernehimmel i belægningen dannet af sten. Torvet udstyres med et nyt siddemøbel og en samlingsscene.

 

Boligerne
Boligerne er indrettet i vedligeholdelsesvenlige materialer i høj kvalitet. Lejlighederne findes både som 3- og 4-værelses med gode alrum. Alle lejligheder er med udgang til en stor flot altan. På 1. og 4. sal er der en stor fælles terrasse. Der er desuden installeret elevator.

 

Frederikshavn
Frederikshavn er med sine knap 23.000 indbyggere en by med alle de faciliteter, man kan ønske sig i Vendsyssel.
I Frederikshavn er der Erhvervsskoler, Gymnasium og Handelsgymnasium, ligesom der over de senere år har været stor fokus på at udvikle byens sports- og fritidsfaciliteter.

Byen har historisk set været præget af skibsfart, og færgeovergangene har den dag i dag stadig deres indvirkning på byen, som ligger smukt placeret ud til Kattegat. Frederikshavn er en kulturby og er verdenskendt for Tordenskiolddagene – Historisk festival , festivalen tager sit afsæt i historien om Frederikshavns (Fladstrands) rolle som maritimt støttepunkt siden Store Nordiske Krig. Tordenskiold brugte Fladstrand, i dag Frederikshavn, som sin vigtigste base uden for København. Hvert år mødes hundredvis af deltagere – alle iklædt 1700-tals klædedragter og uniformer. Soldater, bønder, skøger, kræmmere, borgere og andet godtfolk, og der festes ved det gamle Krudttårn i 3 dage, med nordisk folkemusik søslag og masser af stemning.

Frederikshavn byder på shopping i midtbyen, og med mere end 50 butikker er her, hvad de fleste har behov for.

 

Faciliteter

Altan eller terrasse
Til alle lejligheder

Depotrum
I alle lejligheder

Stor fælleshave
Græs og belægning

Parkeringspladser
15 stk

Elevator
Ja

Internet/tv
Ja

Området

Indkøb
10 m

sport

Træning
250 m

Institution
850 m

Golf
5 km

Skole/uddannelse
250 m

Skov og natur
210 m

Offentlig transport
200 m

OPTIKERGAARDEN, PROJEKTET I BILLEDER.

få mere information

Adresse

Danmarksgade 66A & 68A
9900 Frederikshavn

Telefontider

Man til Fre: 09:00 – 15:00

Dokument

Husorden
Vejledninger

Optikergaarden har Nectar Invest A/S som rådgiver
Attraktive ejendomsinvesteringer

Vi finder og udvælger attraktive ejendomsinvesteringer med lav risiko, der giver solide og stabile afkast mange år ud i fremtiden. Vi sikrer og løfter ejendomsporteføljer til gavn for dig som investor.

www.nectarinvest.dk